Concert Ada Milea la Medias

Publicat pe Actualizat pe

Concert Ada Milea la Medias

    In data de 14.01.2012 la Medias, va concerta Ada Milea. O artista deosebita si la propriu si la figurat. Muzica ei o poti  iubesti sau detesta!
    Pe Ada Milea am descoperit-o in facultate si uite ca acum am ocazia sa o vad si la Medias. Ne vedem marti la ora 19:00 la Traube.

2 gânduri despre „Concert Ada Milea la Medias

  Ionut Anisca a spus:
  15/02/2012 la 09:28

  Ada Milea la Traube sau Despre sentimentul mediesean al mankurtului:
  Participant aseara la acest eveniment unic in Medias (caci sigur nu se va mai repeta vreodata in conditii similare) nu pot sa nu-mi exprim regretul de a fi asistat la un proces nedemn de jignire a unor artisti exemplari din Romania initiat de mankurtii locali, care, aparuti de nicaieri au reusit sa strice prin grosolania lor un experiment de arta contemporana. Din pacate, a fost pentru prima data (la aprox. 4 ani de cand am devenit locuitor al Mediasului) cand am simtit ca-mi este rusine de aceasta apartenenta pentru ca am avut onoarea sa fim in prezenta a 2 artisti extrem de creativi si de sensibili si nu am reusit sa-i tratam decat ca pe niste lautari la o nunta absurda de mahala.
  P.s. cuvantul rusesc mankurt defineste pe cel care a uitat ororile dictaturii, memoria, și-a uitat etnia. ◊ (p. ext.) persoană înrobită total și îndobitocită. “Cel care supraviețuia își pierdea complet memoria și devenea mankurt. Mankurtul era un rob perfect: nu cerea decât mâncare și ceva haine, executa orbește poruncile stăpânului, nu stătea cu nimeni altcineva de vorbă, și mai ales nu se gândea să fugă sau să se revolte.” R.lit. 9 II 84 p. 20.

   Caba Dan a răspuns:
   15/02/2012 la 09:38

   Din pacate locatia a fost aleasa gresit!
   Pentru acest tip de spectacol nonconformist in care creativitatea, inovatia si noul te uimesc in fiecare moment este nevoie de o sala de spectacol. Un restaurant in care era „obligatorie” servirea unui meniu, a facut ca seara trecuta sa fie „mai putin apreciata”!.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s