Harta cicloturistica zona Medias

Publicat pe Actualizat pe

Harta cicloturistica zona Medias – Tarnava Mare

        In data de 24.11.2010 s-a lansat prima harta cicloturistica din zona Tarnavei mari, cu punct central de pleare orasul Medias. Proiectul a fost realizat printr-un parteneriat fructos intre Centrul de Informare a Primariei Medias, Asociatia deTurism si Ecologie DIANTHUS Medias si Fundatia Agro Natura Siebenburger. 
       Se doreste un prim proiect de acest gen, prin care se urmareste oferirea unui suport minim de baza localnicilor dar mai ales turistilor veniti la Medias si in imprejurimi constand intr-o harta de marimea A3, in care sunt propuse 4 trasee si sunt recomandate locatiile de interes national si un echipament minim.
       Traseele au lungimi intre 15 km si pana la 65,2 km. Deplasarea se face pe drumuri nationale si judetene, pe asfalt dar si pe drumuri de macadam si pot fi parcurse intr-o zi de catre majoritatea cetatenilor iubitor de miscare pe doua roti. Traseele sunt gandite de a trece pe la majoritatea fortificatiilor si bisericilor medievale din zona Tarnavei Mari.
Traseul 1: 48 km
     Medias <9,7km> Mosna <13,6 km> Richis <5,9 km> Atel <11 km> Darlos <7,8 km> Medias
Traseul 2: 54,7 km
     Medias <7,8 km> Darlos <6,6 km> Curciu <8,6 km> Bagaciu <5,5 km> Deleni <13,5 km> Blajel <5 km> Paucea <3,2 km> Valea Lunga <4,5 km> Medias
Traseul 3: 65,2 km 
      Medias <6,5 km> Brateiu <10 km> Dupus <4,5 km> Biertan ❤ km> Copsa Mare <5,5 km> Valchid <9 km> Hoghialg <3,3 km> Dumbraveni <15,6 km> Darlos <7,8 km> Medias
Traseul 4: 15 km 
       Medias <7,5 km> Ighis <7,5 km> Medias

Un gând despre „Harta cicloturistica zona Medias

    ducu a spus:
    01/02/2011 la 17:12

    Excelenta treaba! Incep sa va invidiez pe voi, cei din Medias, pentru aceasta harta si dispozitie de a incinta oamenii la miscare pe 2 roti. Felicitari si bravo celor care au facut acest proiect realizabil!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s