Excursie-concurs la Raul Sadului

Publicat pe

Excursie-concurs la Raul Sadului

        Data: 11-13.12.2009
        Locatia: Raul Sadului – Cabana: Sat de vacanta
        Participanti: Aproape toti membrii Dianthus si simpatizantii activi plus cateva cluburi de turism prietene
       Ideea a fost a lui Teglas de a organiza o lira, ca doar asa se face toamna cand frugul ne obliga sa stam in jurul cabanelor. Din pacate nu si-au anuntat foarte multe cluburi participarea, asa ca incercam planul B, adica sa organizam in cadrul concursului o excursie pentru liceenii medieseni.
       Dam anunturi, vorbim cu profesori, punem afise in licee pentru tinerii nostrii elevi care se plictisesc de minune si deabea asteapta sa mearga intr-o excursie si sa faca… altceva. Binenteles ca nimeni nu se anunta si interesul este 0! Fazele astea te pun pe ganduri daca mai merita sa te agiti sa faci ceva pentru tineretul din ziua de azi. 😦
        Vineri dupamasa pe la 19 plecam spre Raul Sadului cu 2 masini. Pe la ora 20:30 gasim cabana si ne punem la masa. Bem un vin fiert si ne punem la o mima. Treaba merge bine.. si pe la ora 2:00 mergem la culcare.
        Dimineata ne trezim pe la 9:15 si dupa ce mancam, plec cu Maca sa fac traseul de orientare. Terenul e cam accidentat si inclinat, dar pana la urama incropim un traseu care cred ca a placut concurentilor. Dam startul pe rand echipelor care se descurca de minune. Felix si Anca fac orientare pentru primam data dar sau descurcat de minune. Gusterii sunt un vana (Echipa Popa – Agnes si Sebi) si se claseaza pe un bine meritat loc II! Anamaria si Maria sunt si ele la inceput, dar dupa o cursa excelenta gasesc toate posturile si termina pe locul III. Felicitari tuturor participantilor.
         Apoi ne punem la o poveste…. timpul trece si cu Anamaria ne punem la binemeritatul somn de amiaza. Doar ne pregatim pentru lunga noapte ce va urma, la care trebuie sa rezistam, doar e mult asteptatul cultural. Seara ne punem la un film prit brus de o „cadere de tensiune” 😛 si pe la 20:30 incep chitarile sa sune. Atmosfera e tare palcuta si cantecele, bancurile si glumele sunt ca in vremurile bune. Seara tarziu pe la 24:00 cateva cantece lacrimogene ma fac sa-mi aduc aminte de cateva ture prin Crai…. iarna… in Curatura sau prin Ref. Ascusa/Sperantei. Doamne cati ani au trecut de atunci si ce copii fara griji eram! 🙂
        Duminica dimineata e atomosfera relaxata… vremea e placuta desi e destul de frig. Plecam in Sibiu la finii Popa 😀 la un ceai cald si vin fiert (cine poate sa bea ca eu conduc). Seara pe la 19 ajung acasa si… a mai trecut un weekend.
Montaniarde de elita

Un gând despre „Excursie-concurs la Raul Sadului

    Anamaria a spus:
    18/04/2010 la 12:13

    A fost super! Imi plac tare mult pozele 😉

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s